0740 507 070 contact@partizanecoserv.ro Oradea, Str Onestilor 44

I. Cand este nevoie de o interventie D.D.D. ?

R. Exista doua cazuri de discutat:
Cazul in care sunteti PERSOANA FIZICA: Daca vedeti sau sunteti deranjati de gandaci, furnici sau alte insecte ori de rozatoare, ori ati avut un caz de scarlatina, hepatita, sau alte boli cu transmitere, atunci puteti fi sigur ca aveti o problema. Daca nu tratati problema corespunzator, apeland la servicii profesionale de deratizare, dezinsectie sau dezinfectie, aceastea se poate transforma rapid intr-o adevarata criza. Pentru mai multe detalii despre serviciile companiei noastre acceasti sectiunea SERVICII.


Cazul in care sunteti PERSOANA JURIDICA: In acest caz este bine de tinut cont de legislatia in vigoare care stipuleaza clar periodicitatea si obligativitatea serviciilor. Acestea se vor efectua ori de cate ori este nevoie dar nu cu conditia de a se depasi 3 luni pentru Dezinsectie si Dezinfectie si 6 luni pentru Deratizare. Ceea ce inseamna ca in cazul semnarii unui contract de servicii D.D.D., societatea prestatoare se va obliga sa intervina de cel putin 4 ori intr-un an, 1/3luni. Aici nepunandu-se in discutie cazul domenilor alimentare, carmangerii, panificatie, etc. unde recomandarea noastra este sa se efectueze serviciile in fiecare luna. Pentru mai multe detalii despre serviciile companiei noastre acceasti sectiunea LEGISLATIE.
De retinut : Este mult mai usor sa intretii, decat sa combati !!!


I. Ce trebuie sa fac inainte de a va chema?

R. Asigurati accesul la colturile camerei. Toate jucariile, imbracaminte, reviste etc. trebuie mutate de pe podea iar mancarea scoasa din camera, pentru a permite accesul agentilor D.D.D.


I. Solutiile chimice afecteaza omul sau animalele de companie?

R. NU, acestea nu afecteaza in nici un fel. Chimicalele sunt special concepute pentru a fi folosite atat in unitati cat si in locuri publice si sunt autorizate si omologate de Ministerul Sanatatii si Institutul de Sanatate Publica in conformitate cu legislatia UE.


I. Suntem in siguranta daca ramanem in incinta in timpul tratamentului?

R. DA, dar este recomandat sa parasiti incinta in timpul tratamentului, iar inainte de a reveni, sa aerisiti bine incaperea.


I. Solutia folosita pateaza?

R. NU, solutiile folosite nu pateaza. Sunt emulsii pe baza de apa ce nu contin solventi puternici care ar putea afecta suprafetele dvs. Totusi inainte de inceperea tratamentului agentii D.D.D. vor verifica intr-un colt sau un loc mai putin vizibil, pentru a avea siguranta asupra acestui fapt.


I. Cat timp ar trebui tinut spatiul tratat inchis ?

Pentru o buna eficacitatea a lucrarilor, noi recomandam ca spatiul tratat sa fie inchis intre 2h si 4h.


I. Dupa aplicarea tratamentului este necesara spalarea suprafetelor?

R. Nu e nevoie sa spalati suprafetele dupa tratament.


I. Urmeaza sa renovez. Cand ar fi cel mai indicat sa aplic tratamentul?

R. Sugeram ca dezinsectia si dezinfectia sa fie facuta dupa ce ati terminat de renovat.


I. Exista un caz de astm in familie. Va afecta in vreun fel acest tratament?

R. Pentru evitarea producerii unei crize de astm, este recomandat ca persoana in cauza sa nu fie prezenta in timpul tratamentului, iar inainte de revenire sa se aeriseasca bine spatiul tratat.


I. Tratamentul aplicat este garantat?

R. Nu, nu este garantat, datorita gradului de infestare, care poate fi evaluat doar la fata locului. In conditiile in care gradul de infestare este foarte ridicat, societatea noastra asigura repetarea interventiei in decurs de 2 saptamani, revenirea fiind GRATUITA.