Servicii

Prin activitatea noastră furnizăm servicii profesionale de dezinsecție, dezinfecție și deratizare dincolo de așteptările colaboratorilor și clienților noștri.

Servicii

Obiectivul nostru este de a furniza servicii profesionale de deratizare, dezinfecție și dezinsecție dincolo de așteptările colaboratorilor și clienților noștri.

Dezinsecție

Dezinsecția este operația de eliminare și prevenire a apariției acestora. (exemplu: țânțarii, muștele, gândacii, ploșnițele, lăcustele, căpușele, purici, păduchii, etc.). Pentru realizarea acestei operațiuni este necesară pulverizarea de mai multe ori a unor substanțe chimice, care să nu dăuneze mediului înconjurător, omului și animalelor.

Pericolul pe care îl reprezintă insectele constă în transmiterea prin mușcătura lor sau prin transportul pe părți ale corpului lor, a microbilor și bacterilor, având astfel un rol capital în răspândirea unor boli parazitare sau infecto-contagioase.
Image

Dezinsecție

Dezinsecția este operația de eliminare a insectelor și a paraziților, precum țânțarii, muștele, gândacii, ploșnițele, lăcustele, căpușele, purici, păduchii și prevenirea apariției acestora. Pentru realizarea acestei operațiuni este necesară pulverizarea de mai multe ori a unor substanțe chimice, care să nu dăuneze mediului înconjurător, omului și animalelor.
Image
Insectele pot transmite prin mușcătura lor sau prin transportul pe părți ale corpului lor microbi și bacterii, având astfel un rol capital în răspândirea unor boli parazitare sau infecțio-contagioase.
Image

Dezinfecție

Microbii și microorganismele sunt o problemă de care vreți să scăpați? Dezinfecția este metoda folosită pentru decontaminare a acestora.

Pentru realizarea acestei operațiuni folosim metode eficiente precum pulverizarea, nebulizarea sau altfel spus “ceața rece”, și termonebulizarea numită și “ceața caldă”.

Microbii și microorganismele reprezintă principalul motiv pentru îmbolnăvirea oamenilor și un motiv real de îngrijorare.

Dezinfecție

Sunteți în căutarea unei companii care să asigure servicii de dezinfectie în condiții de maximă siguranță? O companie care să utilizeze metode eficiente, însă care sunt acceptate de lege? O companie care să găsească soluții pentru problemele dumneavoastră, indiferent de gradul de complexitate?
Image
Partizan Ecoserv pune la dispoziție proceduri și echipă dedicată de servicii dezinfectie, un proces prin care se elimină microbii și microorganismele de pe diverse suprafețe cu potențial dăunător pentru sănătatea umană.

Deratizare

Deratizarea este acea acțiune prin care se elimină dăunătorii, cum sunt rozătoarele. Pentru a realiza acest lucru folosim, în special, mijloace chimice sau otravă ecologică, stații de intoxicare, capcane adezive și aparate cu ultrasunete.

În acest mod, se elimină cu succes dăunătorii fără ca substanțele sau produsele utilizate să dăuneze animalelor de companie sau oamenilor. Pe lângă pagubele economice pe care le provoacă, rozătoarele pot fi considerate purtători de germeni și canalul principal în transmiterea a numeroase boli infecto-contagioase deosebit de grave. Câteva exemple ar fi: tularemia, trichineloză, icterul infecțios, antraxul, toxinfectiile alimentare, pesta porcină, turbarea, teniazele etc.
Image

Deratizare

Deratizarea este acea acțiune prin care se elimină dăunătorii, cum sunt rozătoarele, prin mijloace chimice, în special, fie otravă ecologică, stații de intoxicare, capcane adezive și aparate cu ultrasunete. În acest mod, se elimină cu succes dăunătorii fără ca substanțele sau produsele utilizate să dăuneze animalelor de companie sau oamenilor.
Image
Apelați cu încredere la compania noastră pentru servicii eficiente de deratizare. Echipa de profesioniști deține soluțiile cele mai potrivite pentru a elimina acești dăunători din mediul dumneavoastră.

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează-ne și îți răspundem cu plăcere la orice întrebare!

Nu găsești ceea ce cauți?

Contactează-ne și îți răspundem cu plăcere la orice întrebare!

Partizan Ecoserv

Obiectivul nostru este de a furniza servicii profesionale de deratizare, dezinfecție și dezinsecție dincolo de așteptările colaboratorilor și clienților noștri.

Contact

str. Oneștilor nr.44, Oradea
contact@partizanecoserv.ro
+40 359-178.406
Image