0740 507 070 contact@partizanecoserv.ro Oradea, Str Onestilor 44

Pentru a obtine cele mai bune rezultate impotriva daunatorilor (sobolani, soareci, cartite,etc) este important sa se actioneze dupa un plan bine stabilit:

  • identificarea problemei si elaborarea unui diagnostic personalizat
  • stabilirea unui plan de actiune
  • eliminarea rozatoarelor
  • eliminarea breselor de access catre spatiile protejate
  • realizarea unei noi deratizari (daca este cazul)

Este important sa nu amanati problema invaziei daunatorilor mult timp. Pentru ca acestia vor deteriora rapid materialele sau alimentele expuse acestora. In plus, este important sa retineti ca rozatoarele sunt capabile sa transporte boli cauzate de un agent patogen. Nu se pun in discutie doar bolile clasice ci si gripa aviara, gripa porcina, etc. Acestea pot fi transmise prin simpla prezenta a sobolanilor, prin contact sau mai rau, prin muscatura.

In cazul unei muscaturi de sobolan, consultati imedeat un medic, deoarece riscurile de infectie sunt foarte mari, avand in vedere modul lor de viata.

Reprezentand o treime din fauna globului pamantesc, rozatoarele sunt mamiferele cele mai numeroase si raspandite datorita maturitatii sexuale timpurii. Ating maturitatea sexuala 1,5 - 3 luni si au pe¬rioada de gestatie mica (16 - 24 de zile), realizeaza 2 - 8 gestatii pe an; fata câte 4 - 12 pui de fiecare data; traiesc circa 3 - 5 ani. O pereche de sobolani pot da într-un an circa 800-1000 de descendenti.

In acest context apelul la o firma profesionista este foarte relevant, deoarece are capacitatea de a detecta cat mai rapid posibil prezenta rozatoarelor sau a altor daunatori. Un profesionist in domeniu va bloca posibilele cai de access pentru sobolani, va plasa momeli in spatii sensibile sau strategice si se va asigura, in mod regulat, ca spatiul care trebuie protejat nu este amenintat de rozatoare si alti daunatoiri.

Firma noastra se incadreaza perfect standardelor de calitate, fiind avizata de Ministerul Sanatatii. Acest lucru permite utilizarea tuturor mijloacelor profesionale de combatere a daunatorilor. Ambitia noastra este de a actiona responsabil pentru eliminarea problemelor daunatorilor pe termen lung.

Șoareci

Șoarecii sunt animale rozătoare (Rodentia) din familia Muridae, din care fac parte ca. 37 de specii din care unele trăiesc în pădure iar altele ...

Detalii

Șobolani

Șobolanul este oricare dintre cele 56 de specii de rozătoare mici, omnivore, aparținând genului Rattus...

Detalii

Cârtițe

Cartitele sunt mamifere mici, cilindrice, adaptate la un stil de viata subteran. Ele au blana moale, urechile si ochii mici sau chiar invizibili...

Detalii