0740 507 070 contact@partizanecoserv.ro Oradea, Str Onestilor 44

Dezinfecție CoronavirusCoronavirusurile sunt virusi care produc infectii ale tractului respirator superior și tractului gastro-intestinal la pasari si mamifere. Patru-cinci diferite tipuri, cunoscute în prezent, de coronavirusuri infecteaza si oamenii. Majoritatea coronavirusurilor umane provoaca infectii ale cailor respiratorii superioare si provoaca un procent semnificativ de raceli. Cea mai cunoscuta boala respiratorie cu coronavirus se numeste SARS (Sindrom respirator acut sever) si este datorata unui coronavirus asociat, cu denumirea SARS-CoV.
Infectiile SARS debuteaza cu febra ridicata, dureri de cap, disconfort si dureri in corp. 10 – 20% dintre pacienti au diaree. In intervalul de 2 -7 zile, pacientii pot capata o tuse uscata. Majoritatea pacientilor fac pneumonie.

In general, infectia cu coronavirusuri este contactata prin:
Picături mici din aer expulzate atunci când o persoană infectată tuşeşte sau strănută pot fi inhalate sau se pot opri pe suprafeţe, de unde acestea pot fi transferate dacă atingeţi suprafaţa şi vă atingeţi ochii, nasul sau gura


Cere oferta