0740 507 070 contact@partizanecoserv.ro Oradea, Str Onestilor 44

Dezinsectia este totalitatea mijloacelor sau metodelor de prevenire si combatere a unei game largi de insecte daunatoare.

Dezinsectia completeaza dezinfectia si contribuie la prevenirea si combaterea unor boli transmise de insecte si acarieni. Pericolul mare pe care il prezinta insectele daunatoare se datoreaza puterii mari de inmultire si voracitatii lor exagerate.

Insectele daunatoare sunt purtatoare de boli care se transmit atat la culturi, cat si la om si animale dintre care amintim: febra recurenta, tifosul exantematic, tuberculoza, ciuma, malaria, afectiuni cutanate, dermatoze, iritatii ale mucoaselor oculare, toxiinfectii alimentare, viroze etc.

Cele mai cunoscute insecte daunatoare intalnire in tara noastra, indepartate prin dezinsectie, sunt gandacii de bucatarie, mustele, tantarii, moliile, plosnitele, paianjenii de casa, puricii, viespile, furnicile, care vehiculeaza si transmit boli infecto-contagioase si parazitare pentru om si animale. Acestea produc totodata si pagube materiale prin consumult, degradarea si poluarea produselor agroalimentare, locuintelor, depozitelor, adaposturilor de animale, ambalajelor, etc.

In lupta impotriva insectelor, firma noastra dispune de mai multe variante de exterminare a acestora(cu pompa de joasa presiune, prin nebulizare si prin aplicare de geluri). Eficacitatea tuturor interventiilor noastre este garantata contractual, alegerea tipului propriuzis de interventie tinand cont de natura spatiului in care se desfasoara operatiunea de dezinsectie cat si de alti factori (copii mici , animale de companie, etc.) si de gradul de infestare a locatiei.

Este important sa apelati la o firma specializata pentru realizarea dezinsectiei, atat prin prisma calitatii rezultatelor, cat si pentru a evita sa va expuneti la pericole in plus. Firma noastra va propune solutii eficiente si garantii impotriva reinfestarii. Realizam un raport amanuntit al problemei cu care va confruntati si utilizam produse de cea mai buna calitate, care sa asigure rezultate pe termen lung. Suntem avizati de Ministerul Sanatatii, intervenim rapid, discret, fara a perturba activitatea normala a intreprinderilor.

Actionand pe cont propriu, fara experienta si fara echipamente de protectie, poate fi periculor. De asemenea, utilizarea de produse chimice in mod gresit va pot afecta sanatatea si pot sa nu va rezolve problemele.

Astfel, fie ca este vorba de locuinta dumneavoastra, de un spatiu comercial, de o institutie publica, firma noastra are solutii perfecte adaptate atat pentru persoanele juridice cat si pentru persoane fizice. Experienta si pregatirea tehnicienilor nostrii ne permit sa va oferim cele mai bune servicii si sa va asiguram ca rezultatele obtinute sunt ireprosabile.

Căpușe

Capusele sunt paraziti artropozi care se hranesc cu sangele vietuitoarelor de care se ataseaza...

Detalii

Cărăbuși

Carabusii au o lungime de 20-30 mm; capul, platoşa gâtului şi partea posterioară a corpului, precum...

Detalii

Furnici

Furnica este numele comun dat membrilor unei familii de aproximativ 9000 de specii de insecte ...

Detalii

Gândaci

Gandaciii sau Blattaria (sinonim Blattodea) sau gândacul de bucătărie (carcalac, termen familiar de origine germanică)...

Detalii

Molie

Molie, este denumirea dată unui grup de insecte din ordinul Lepidoptera, asemănătoare cu fluturii...

Detalii

Muște

Muștele sunt insecte ale ordinului Diptera (termen provenit din greacă, di = doi / două și pteron = aripă)...

Detalii

Paianjeni

Păianjenii (Araneae) este cel mai numeros ordin de arahnide, numărul speciilor descrise depǎșind 40 000...

Detalii

Ploșnițe

Plosnita, sub numele de "plosnita" gasim multe insecte. Au gura special adaptata pentru muscat si supt, dar ...

Detalii

Purici

Puricele este numele comun pentru oricare dintre insectele mici, fără aripi, din ordinul Siphonaptera (unele instituții...

Detalii

Țânțari

Țânțarul este o specie de insectă adaptată la mediul urban. La unele specii, la femelă...

Detalii

Viespi

Viespilesunt insecte care fac parte din subfamilia „Vespinae”, familia „Vespidae”, care cuprinde 61...

Detalii